fredag 12. februar 2010

Fredag update!

Hei igjen!

Naa sitter vi saa fint paa laererrommet, hvor det er blitt plassert to dataer. Om det er til oss, vet jeg ikke. Men fin loesning.

Dagen startet med en mattetime, etterfoelgt av en mattetime til hvor Einar fikk proevd seg som laerer. Klarte seg veldig bra :)

Vi blir hentet av vaar kjaere guide/ambassadoer, Willem, klokken 1(?) hvor vi skal ta turen videre til Stellenbosch. Ikke nok med det paa programmet er det blitt ordnet et grillparty/braai til oss senere hvor vi skal spise oss gode og mette. Etter det igjen skal vi paa en slags danseting. Fullstappet program for dagen som dere kan se!

Idag har vi vaert her i en uke. Foeler vi kanskje har vaert her litt lengre, med tanke paa alt det vi har gjort og sett. Paa mandag skal vi paa en annen Campus, Tygerberg Campus, og da skal vi ogsaa skifte vertsfamilie. Haaper det blir like kjekt som jeg har opplevd til naa, noe jeg tror det blir.

Haaper alt staar bra til hjemme, dere faar ha en fantastisk helg!

- Ida H. Byrkjedal.

1 kommentar:

  1. Learn and widen your horizon. Student exchange program will help you reach your fullest potential as a person. Meet new friends and learn new culture. Follow me for details.

    SvarSlett